0 +
Jaar ervaring
0 +
gecertificeerde professionals
0 %
Het hoogste tarief voor jou

Over The Unit Associates

The Unit Associates is onderdeel van The Unit Company. Met ruim 15 jaar ervaring binnen de IT branche kunnen wij de meest uitdagende opdrachten aanbieden aan jou als professional. Met een aantal grote opdrachtgevers binnen Nederland zijn wij continu bezig met het matchen van de juiste opdrachten aan de geschikte professional. Wij hebben een frisse blik binnen de branche, wij geloven in langdurige relaties, transparantie en synergie. Dit doen wij door eenvoudige communicatie tussen de professional en opdrachtgever, zo houden we de lijntjes kort en kunnen we samen oplossingsgericht te werk gaan. 

Bij The Unit Associates doen we graag dingen anders. Onze aanpak is rechtvaardig en transparant. Wij streven naar het beste voor de professional. Daarom bieden wij ook de hoogste tariefgarantie en meerdere loyaliteitsbeloningen. Zo haal jij als professional het meeste uit jezelf.

Over The Unit Company

The Unit Company is dé marktpleider op het gebied van Enterprise Architectuur trainingen gebaseerd op TOGAF en Archimate Standaard. Wij verzorgen wereldwijd incompany trainingen, zowel op afstand als fysiek. Al ruim honderden organisaties en duizenden professionals hebben wij mogen certificeren.

Benieuwd naar meer?

Bedrijfen die we hebben geholpen met professionals!

Hoe we te werk gaan

Altijd een opdracht voor iedreen

Jouw droomopdracht wacht op je!