Front-end Developer

14 mei 2024
74 / Uur
Application ends: 24 mei 2024

Apply for this job

Opdracht Beschrijving

Standplaats:  Utrecht en Thuis

Startdatum: 12-06-2024

Einddatum: 12-12-2024

Optie tot verlenging: Ja, 1 maal 3 maanden

Uren per week: 32 uur

Werken op locatie: 
Deels/Hybrid

Nederlandstalig vereist: Ja

Opdracht omschrijving:

Digitaal Ondernemersplein (DOP) is op zoek naar een Front-end (React)ontwikkelaar. Starters en ondernemers voorzien van relevante overheidsinformatie, zo maken wij het ondernemers makkelijk! Als developer werk jij voor ondernemers, waarbij geen dag hetzelfde is. In deze rol lever je een bijdrage aan de techniek van Digitaal Ondernemersplein. Word jij hier enthousiast van? Kom dan bij KVK/Digitaal Ondernemersplein het verschil maken!

Digitaal Ondernemersplein, een platform voor ondernemers via KVK, heeft zo’n 2.500 webpagina’s en meer dan 10 miljoen bezoeken per jaar. De grootste doelgroep bestaat uit startende ondernemers die hun droom najagen: een eigen onderneming. Om deze droom te realiseren zijn zij afhankelijk van de juiste informatievoorziening.

Elke dag werk je samen met je collega developers, designer, testers, scrummaster, product owner, analisten en redacteuren aan een zo relevant en persoonlijk mogelijke gebruikerservaring. Dit doe je in een zelfsturend scrumteam. Je hebt een duidelijk idee van wat ‘clean code’ is en wil jouw kennis en kunde graag delen met collega’s om zo samen kwalitatief goede applicaties te bouwen. Je hebt een hoge mate van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en een proactieve houding. Er is binnen het team veel ruimte voor (technische)innovatie, vernieuwing en eigen inbreng. Deze uitvraag betreft een nadere uitvraag vanuit de DAS inhuur KVK voor een senior Front-end (React)ontwikkelaar t.b.v. ondernemersplein.kvk.nl. Er wordt zowel hybride als op kantoor gewerkt (kantoordag op donderdag).

Doelstelling:

Als ervaren developer ben je teamlid van ons scrumteam en werk je nauw samen met je collega’s. Je hebt al ervaring opgedaan in het werken met het Javascript framework React, waarbij NodeJS, NextJS en TypeScript zeker geen onbekenden zijn voor jou. Je houdt van clean code, bent creatief in het bedenken van oplossingen en hebt gevoel voor UX en Design.
Kennis van en recente ervaring met Toegankelijkheid (WCAG 2.1) is essentieel. Je hebt ervaring in het komen tot een oplossing om content op een overzichtelijke en gestructureerde manier aan te bieden aan de bezoekers van onze websites, bijvoorbeeld door middel van een keuze tool. Om hierin tot de beste oplossing te komen werk je deze rol nauw samen met je collega ontwikkelaars, redactie en UX-designers.

Professionele kennis en werkervaring:

Eisen:

 • Kandidaat heeft minimaal een afgeronde hbo opleiding
 • Kandidaat heeft een opleiding op het gebied van Multimedia/ICT (of vergelijkbaar)
 • Kandidaat heeft aantoonbare kennis van Javascript, HTML, CSS, React
 • Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 7 jaar) en minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met website ontwikkeling
 • Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 5 jaar) en minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met Scrum
 • Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 7 jaar) en minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met Javascript, CSS en HTML
 • Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 7 jaar) en minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met React
 • Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 5 jaar) en minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met GIT
 • Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 5 jaar) en minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met API’s, REST of GraphQL en JSON
 • Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 5 jaar) en minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met het bouwen van toegankelijke website volgens de WCAG normen
 • Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 5 jaar) en aantoonbare ervaring met NPM of Yarn
 • Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 5 jaar) en aantoonbare ervaring met NodeJS
 • Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 5 jaar) en aantoonbare ervaring met NextJS: app router & React Server Components

Competenties

Creativiteit
Bekijkt situaties vanuit verschillende invalshoeken. Kan vaststaande interpretatiekaders loslaten, komt tot alternatieve, oorspronkelijke en vernieuwende ideeën.

Resultaatgericht
Werkt doelgericht en vasthoudend naar resultaten toe en weet het resultaat op efficiënte en effectieve wijze te realiseren.

Deskundigheid
Het ontwikkelen van eigen kennis over het vakgebied en deze kennis effectief benutten voor de eigen functie of organisatie.

Kwaliteitsgericht
Hanteert hoge kwaliteitsnormen bij de uitvoering van het werk, bewaakt en verbetert deze waar mogelijk.

Samenwerken
Handelt vanuit het groepsbelang en levert samen met anderen een bijdrage aan het gemeenschappelijke resultaat en aan de relaties en sfeer in de groep.Helaas bieden wij als organisatie geen ondersteuning bij visumaanvragen en -procedures.